Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

Enviro styringspanel m/touch fargeskjerm, type A, Buspro

HDL Buspro Enviro styringspanel er et elegant og smart panel med en 4,3″ LCD touch fargeskjerm. Den kan styre alle funksjoner i et rom eller et større område, som lys, varme, kjøling, gardiner og musikk, scener og logikk.

Enkel å bruke. Hver knapp kan ha egendefinert ikon og bildetekst. Mulighet for å endre bakgrunns-bilde. Maks 10 sider. Hver side har inntil 12 ikoner. Maks 60 generelle styrings knapper. Maks 9 knapper for varmestyring. Maks 9 knapper for HVAC styring. Maks 9 knapper for Casatunes musikkstyring. Knapper kan defineres til å hoppe til en ny side. Har skjermspareside med analog klokke. Sparer kabling og veggplass ved at alle funksjoner er samlet i en smart bryter.

Avansert varmestyring med 9 termostater. PID-regulering og mange funksjoner for komfort og energisparing. Innebygd temperatursensor.
Knappene for varmestyring kan konfigureres til å betjene inntil 9 varmesoner som er definert på HDL-MFC06 varmekontroller dersom knappene ikke er brukt til termostater.

Hvit front er standard, men alternativt kan det velges sort. Anbefalt høyde for montering er 140-150 cm på grunn LCD skjermen.

Denne modellen er av modell A og brukes med bakboks av type A. Denne finner du her.
Passer inn i enkel veggboks, men kan også dekke en 1.5 boks som står på høykant.

> Datablad (Engelsk)

> User manual (Engelsk – generasjon1)

> Installasjonsvideo (Engelsk)

Tilleggsinformasjon

Vekt 213 g
Dimensjoner 140 × 130 × 45 mm
Farge

Hvitt frontglass, Sort frontglass

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Enviro Touch Panel Sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv