Til nettbutikken >

Styring fra app

– Styr ditt smarthus fra mobil eller nettbrett

Styring fra app av din bolig

Med en appløsning fra iRidium Mobile kan du på enkelt vis styre hele ditt smarthus fra din mobil eller et nettbrett, enten du er hjemme eller bortreist. Gjør ditt smarthus enda smartere med styring direkte fra app!

Enkel i bruk

Ditt smarthus styrer du enkelt fra paneler og brytere på veggen, men det kan også være praktisk å gjøre det fra en mobil eller et nettbrett. 

Appstyring fra iRidium Mobile gjør dette mulig, på en enkel og intuitiv måte. Velg mellom en rekke forskjellige design og velg selv hvordan du ønsker inndelingen for etasjer, rom og kategorier i appen. Du kan også legg inn fine animasjoner og fantastiske visuelle effekter. 

Fra appen kan du sette opp smarte scenarier for alle typer situasjoner, som lar deg med et trykk styre så mange enheter du måtte ønske. Du kan for eksempel å sette hele huset i bortemodus eller nattmodus, bare ved å trykk på én enkelt knapp på mobilen. 

Logikk og automatikk

I et smarthus er mulig til å sette opp automatiske regler som styrer deler av boligen uten at du trenger å tenke på det, noe som er utrolig praktisk og veldig nyttig.

Ønsker du at utelysene slås på automatisk hver dag når solen går ned, eller at gulvvarmen i hele huset automatisk skal senkes når bortemodus blir aktivert? Ikke noe problem!

Denne typen regler kan settes opp i HDL Buspro programmet på en PC, men med appløsningen fra iRidium Mobile kan dette i tillegg gjøres enkelt og greit fra mobilen.

App for HDL smarthus

Alle HDL Smarthus kan ta i bruk en appløsning, det eneste som kreves er at anlegget har en IP modul. Appen fungerer på samme måte, uansett om du har et kablet eller trådløst anlegg, eller en kombinasjon.

Med appen kan du styre hele ditt smarthus fra telefon, nettbrett og PC, enten du er hjemme eller bortreist. Velg lisens for app (starter, basic eller advanced) ut i fra hvor mange enheter det er i boligen som skal styres.  

For fjernstyring benyttes en server, for sikker og kontinuerlig tilgang. 

Server for fjernstyring

For styring av smarthuset ditt utenfra benyttes en iRidium Server. 

Serveren gjør at du på en sikker måte kan kontrollere smarthuset ditt via mobil eller et nettbrett, selv utenfor boligens hjemmenettverk.

Du kan sette opp en rekke smarte regler og logikk som kan gå 24/7 og i tillegg gir serveren deg mulighet til å styre annet utstyr enn HDL, som f.eks. Philips Hue lamper, Casatunes multiroms lydanlegg, Sonos og mye mer.

Stemmestyring

Stemmestyring har hatt en rask utvikling i Norge, ikke minst etter at Google introduserte støtte for norsk språk på sin plattform.

Appløsningen kan utvides med stemmestyring for både Google home og Amazon Echo, så du kan styre det meste i ditt smarthus uten å løfte en finger.

Du forteller ganske enkelt din Google Home eller Amazon Echo enhet hva du ønsker å gjøre, for eksempel å skru av, på eller dimme en enkelt lampe, belysningen i et helt rom eller alt lys i hele huset.

 Enklere kan det nesten ikke bli!

Oppsett av app

Mange kunder velger å sette opp appen selv da den er såpass enkel i bruk. Vi har en rekke guider som beskriver hvordan du kommer i gang på våre supportsider. I tillegg har utvikleren av appen, iRidium mobile, en supportside med guider og online kurs. 

Ønsker du å få help til å sette dette opp kan du kontakte din forhandler eller en av våre forhandlere som spesialiserer seg på iRidium. Det er også mulig å benytte en forhandler til å sette opp appen for deretter å ta over prosjektet selv slik at du selv kan gjøre endringer i fremtiden. 

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat