Til nettbutikken >

Boligprosjekter

Nybygg på lillestrøm

Norge

Moderne bolig med alle bekvemmeligheter. Boligen er utstyrt med full styring av lys, varme, solskjerming og garasjeport. Innvendig er det en god blanding av Granite display, Enviro og knappebrytere i forskjellige farger som matcher utmerket med vegger og design. Boligen er ekstra solutsatt og har derfor diskre solskjerming på alle vinduer. Selvfølgelig styres disse enkelt fra både paneler og med automatikk som sørger for optimalt inneklima. Diskre sensorer gjør at lyset følger beboernes bevegelser med minimal innsats. 

smarthus
bolig
Passivhus med full styring

Norge

Skandinavia er kjent for sin elegante arkitektur og for å gå foran med ny teknologi, noe denne villaen utenfor Fredrikstad er et eksempel på. Huset er bygget etter passivhusstandarden med bruk av fornybare energikilder og er isolert for minimalt varmetap og med ekstremt lavt energibehov som resultat. Huset er styrt av et HDL-anlegg for maksimal utnyttelse av de fordelene passivhus gir.

Moderne bolig med alle fasiliteter

Sør-Afrika

Etter en tre års byggeperiode har Caroline og Martin ferdigstilt dette utrolig unike smarthuset i betong, glass og aluminium. Huset kalles “On The Eleventh”, fordi den ser ut mot hull 11 på golfbanen. De har brukt HDL’s teknologi til å styre alt som er “styrbart” på en smart og enkel måte. Dette inkluderer styring av lys, air-conditioning, hjemme-kino, musikk, svømmebasseng, kameraer og mye mer. Huset har vært vist på TV showet “Top Billing”, som du kan se video her.

HDL-løsningen er bygget opp modulært for å ivareta alle krav og ønsker, sier Martin ” det er enkelt, noe vi virkelig setter pris på samtidig som det er stilig.”

Utsiktsvilla med energieffektive løsninger

Sveits

Byen Lugano ligger ved sjøen i Ticino, den italiensk-snakkende delen av syd-Sveits. Med sin nærhet til Alpene ligger denne eiendommen fantastisk til og har et full-integrert HDL-anlegg installert. HDL styrer lys, vannbåren varme, gardiner og rullgardiner i tillegg til at det benyttes et stort antall sensorer som passer på at lys ikke står på unødvendig. Eiendomsutvikleren har her vært fremtidsrettet og skapt en bolig som med HDL-løsningen vil være enda mer attraktiv for boligkjøpere som ser etter det spesielle. For mange kjøpere i dette området er det ikke bare utsikten som teller, men også installasjoner som ytterligere øker livskvaliteten. Derfor var HDL et godt valg for prosjektet.

Flott hus med full styring av LED belysning

Brasil

Dette fantastiske huset ved Sao Paulo, Brasil har HDL installert for å ivareta full styring av boligen. For eksempel styres et stort antall lamper med lys i flere farger, hvor både fargen og intensiteten kan endres i sekvenser både inne og ute. Her styres også ventilasjonsanlegget og air-conditioning fra smarte brytere rundt i boligen. Alt er også App-styrt slik at huset kan styres og overvåkes fra hvor som helst
Stor villa med framtidsrettede løsninger

Israel

En av HDL’s forhandlere i Israel har installert det siste nye i styringsteknologi i denne elegante villaen. På grunn av huset størrelse var det viktig for byggherre å satse på et system som kunne dekke alle behov, som styring av lys, varme og ventilasjon og overvåking/alarm – alt styrt fra brytere, iPads og App både hjemmefra og borte. Resultatet er et moderne, smart og energieffektivt hjem som nyter alle fordelene ved å være en høyteknologisk bolig.
Kategorier