Til nettbutikken >

Hoteller og restauranter

Populær restaurant

London

Den kjente kokken Gordon Ramsay’s restaurant Heddon Street Kitchen finner du i Regent Street’s Food Quarter, Mayfair. Denne fantastiske restauranten i to etasjer har installert et elegant HDL-anlegg for styring av lys. Gordon Ramsay’s krav var å kunne styre “scener” (styre forskjellige lamper samtidig) ved kun et trykk på bryteren. I tillegg ville han også kunne teste nødbelysningen på ukesbasis. HDL UK var ansvarlig for å få montert alle lysdimmerne og styringspaneler i nært samarbeide med installatøren og kunden for å få et optimalt resultat. “Scenene” ble fininnstilt for å ta hensyn både til det naturlige lyset og til atmosfæren. Lyset på kjøkkenet ble viet spesiell oppmerksomhet, så det enkelt kan dimmes optimalt i forbindelse med eventuelle TV opptak. Se presentasjonsvideo av Heddon Street Kitchen.

Hotell med styringsanlegg

Australia

I et av verdens flotteste havneområder finner du hotellet Park Hyatt Sydney perfekt plassert mellom Sydney Opera Hus og Harbour Bridge. Hotellet har 155 elegante rom og suiter med moderne interiør og gulv til tak glassdører ut til private balkonger. Her er også dag spa med svømmebasseng og stor solterrasse på taket. HDL Australia fikk i oppdrag å levere designer-brytere og automatisert rom-kontroll anlegg både for å redusere energiforbruket og for at gjestene skulle bli tilbudt et moderne styringsanlegg med spesielt stilige brytere.
Hotell med styring av lys

De forente arabiske emirater

Ramada Hotel i Ajman ligger praktisk til i utkanten av Dubai. Her ble HDL valgt ut fra kvalitet og pris. Anlegget er montert i den spektakulære ballsalen og i de tilstøtende rommene. Med bruk av dimmere og styringsmoduler ble det lagt opp til en rekke ulike lysnivåer og scener som er tilpasset forskjellige typer arrangementer. Løsningen er super-enkel for alle ansatte å bruke, ettersom bryterpanelene på en oversiktlig måte viser hva de enkelte bryterknappene styrer ved bruk av tekster og symboler.
Elegant hotell med full HDL styring

Marokko

Dette 5-stjerners hotellet i Casablanca har utsikt ut over skyline i Marokko’s forretningshovedstad. Sofitel Casablanca Tour Blanche hotell ligger vis-a-vis Hassan II Moské og rett ved medinaen, en super plassering for forretningsfolk eller for å dra på oppdagelsesferd i byen.

Etter å ha beundret den fantastiske hotellfasaden, kan du tre inn i en verden der moderne fransk eleganse møter et eksotisk marokkansk touch i full harmoni. I alle de 141 rommene og i 30 suiter er det installert HDL teknologi som sørger for lavere energiforbruk ved aktiv styring av lys, air-conditioning og gardiner.

Lite og luxeriøst hotell

Saudi Arabia

Boutique hotellet i hjertet av Riyadh er bygget som et moderne og komfortabelt business hotell med orientalsk preg. Hotellet ønsket et hotellrom management system som styrer lys, gardiner og air-conditioning både på hotellrommet så vel som sentralt fra resepsjonen og med nøkkelkort. Et HDL hotell-system ble installert, og er blitt veldig godt mottatt av hotellets ansatte og gjester.
Kategorier
Lagre handlekurv