Diverse prosjekter

Bro med avansert lysstyring

Kina

Den flotte 3. Nanjing Yangtze River Brigde er en kabelbro med totallengde på 15.6 km, hvorav 4,7 km er over selve elven. Broen ble bygget på kun litt over to år og kostet $490m. Da broen sto ferdig i 2005 var dette verdens 3. lengste kabelbro og er fortsatt i 2015 en av topp 20. Når det er mørkt lyser de A-formede mastene på broen opp i de mest fantastiske farger. Det hele er styrt av et HDL LED lighting kontrollanlegg. Det er en stor installasjon som bruker mer enn 100 HDL DMX kontrollere i kombinasjon med et avansert softwareprogram som til enhver tid overvåker anlegget.

Nytt moderne teater

Polen

Gdańsk Shakespeare Theatre er et Shakespeare teater i Gdańsk, Polen, og er bygget over et tidligere teater fra det 17. århundre kjent som Fencing School. Det nye teateret ble bygget av Jerzy Limon, grunnleggeren av Gdańsk Shakespeare Festival og arkitekten er Renato Rizzi. Det nye teateret åpnet i september 2014 og kombinerer design elementer fra tidligere teater med moderne teknologi. Prosjektet har hele 232 lyssoner, og det var viktig at veggene skulle holdes fri for brytere for ikke å ødelegge de flotte panelene. Derfor styres alt lys oversiktlig og fleksibelt fra en enkel brukergrensesnitt i kontroll-rommet.
Næringsbygg med styringssystem

New Zealand

Dette næringsarealet i Wellington, New Zealand, består av fire kontorbygg i fem og seks etasjer som er linket sammen rundt en stor plass. Byggene ble opprinnelig bygget i 1988, men ble ombygget i 2012-2013 av The Wellington Company. I den anledning ble det da montert et HDL Bus Pro styringssystem med bl.a. 5 separate HDL subnet koblet over Ethernet, mange hundre brytere, releer, DALI kontrollere, taksensorer og i tillegg integrert med et sentralt SD-anlegg.
Kjøpesenter med smart styring

Estland

Port Artur shopping center i Estland har nylig vært gjennom en totalrestaurering der de originale byggesteinene er blendet inn med moderne design. I bygget er det også installert HDL styring for å automatisere bruk av lys basert på trafikken på senteret og tiden på døgnet for å oppnå best mulig energieffektivisering. Det trengs også mindre stab, fordi alle styringsrutiner for hele senteret nå kan styres fra et sentralt rom. Bevegelsessensorer kan slå på lys i områder utenom senterets åpningstider i tilfelle noen jobber overtid. Fordi HDL-anlegget er smart, styrer anlegget sømløst også andre systemer for varme, kjøling og ventilasjon.
Innovativt prosjekt med strenge miljøkrav

Belgia

Walexpo er et innovativt nytt prosjekt som er et kombinert messeområde og business-senter. Det ligger i et fantastisk parkanlegg på 60 hektar i Belgiske Ardennes. Messeområde på 25,000m² er bygget i henhold til strenge miljømessige krav. Med sitt moderne design styres belysningen og andre systemer som kan gi miljø- og energimessig gevinst av HDL. Resultatet er et fantastisk skue både ovenfra, utenfra og på innsiden.