Hospitality

For ELDI handler Hospitality, eller gjestfrihet på norsk, om å kunne levere den beste opplevelsen for de gjestene og kundene som benytter våre løsninger. Derfor har vi produkter spesielt designet for hoteller og restauranter. Ved å benytte løsninger fra ELDI garanterer vi forbedret gjesteopplevelse i tillegg til forbedret effektivitet på mange områder.

Kjeder som benytter HDL løsning

Velkomstmodus

I hotellbransjen er førsteinntrykk ekstra viktig! Med et system fra ELDI vil gjesten føle seg umiddelbart velkommen. I det gjesten åpner døren til et behagelig temperert rom, kommer det en velkomsthilsen fra lydanlegget, gardinene åpner seg og lyset skrus på. 

Energisparing

Ved å regulere varmen etter behov spares det penger uten å gå på bekostning av inneklima og er ofte et krav for støtte fra ENOVA og klassifiseringer for grønne bygg. 

Automatisk styring av varme og kjøling sørger for at det alltid er optimal innekomfort, det er bra for miljøet og spares energi! 

Sanntidsnotifikasjoner

I tillegg til å kunne se status hos de forskjellige rommene kan også gjester sende beskjeder med kun et tastetrykk. Få umiddelbar melding om kunden ønsker renhold, romservice eller lignende. 

Kanskje mest praktisk er egen knapp for utsjekk. Ved å trykke på denne vil resepsjonen få beskjed om at gjesten er ferdig med oppholdet og klar for å sjekke ut. Dette betyr at regning og eventuelle papirer kan gjøres klar på forhånd slik at det er klart når gjesten ankommer resepsjonen. Minimerer ventetid og hyggeligere avslutning på oppholdet.

Sentralisert romkontroll

Folk er forskjellige! Spesielt hvor varmt det skal være i et rom varierer stort fra person til person. De fleste av oss har vel også opplevd hvor komplisert det kan være å endre ønsket temperatur på et hotellrom. Med panelene våre er det enkelt og oversiktlig å justere alle innstillingene for rommet fra et panel. 

ELDI har et stort utvalg design og brukergrensesnitt på panelene kan tilpasses slik at man får akkurat det inntrykket, og gjesten de mulighetene, som hotellet ønsker. 

Sikkerhet

En løsning fra ELDI kan bidra til å heve sikkerheten for både ansatte og gjester. Automatisk justert belysning ved utløst brannalarm, varsel ved åpen dør etter en hvis tid eller bevegelse på et stengt rom er bare noen eksempler på hvordan vi kan øke sikkerheten. 

For steder med spesielle behov kan vi også tilby integrert alarmknapp! Lett synlig og enkel å bruke. 

Kostnadseffektivt

En løsning fra oss vil bidra til lavere kostnader på flere områder. Fordelen ligger i at vi kan tilby et komplett system som kontrollerer alt fra gjesterom til utelys. Dette betyr at hele bygget kan behovstyres for både lys og varme og minimerer energibruk. Integrering med PMS systemet og automatisering sparer tid for ansatte. Kombinasjonen av dette gjør det mulig å optimalisere drift som kan bety betydelig kostnadsbesparelser sammenlignet med et tradisjonelt system.