Ledige stillinger

ELDI utvider stadig og vi ser behovet for å ha med flere på laget. Her vil du finne en oversikt over nye og ledige stillinger. Finner du en stilling som passer for deg oppfordrer vi til å sende en åpen søknad og CV på epost til daglig leder, fredrik@eldi.no. Ta gjerne kontakt for å vite mer. 

Å jobbe i ELDI

ELDI er en relativt ung bedrift i utvikling. Med bakgrunn fra smarte bygg har vi en god kundebase å lene oss på, men vi har som mål å oppnå mye mer. Det viktigste vi gjør er å kunne tilby ekspertise og yte god service til våre forhandlere. Vi er et lite team med mye erfaring og god kompetanse på våre respektive områder. Vi holder en uformell tone med mye tillit til hverandre og løser utfordringer i felleskap. Å jobbe i ELDI krever litt gründeregenskaper i form av å ta initiativ og ansvar for egen suksess, men du står ikke alene. Ved siste undersøkelse var 100% av de ansatte over middels fornøyd med å jobbe i ELDI. 

Ønsker du å melde din interesse for å jobbe hos oss er du velkommen til å sende en åpen søknad via epost til daglig leder: fredrik@eldi.no