Ledige stillinger

ELDI utvider stadig og vi ser behovet for å ha med flere på laget. Her vil du finne en oversikt over nye og ledige stillinger. Finner du en stilling som passer for deg oppfordrer vi til å sende en åpen søknad og CV på epost til daglig leder, tony@eldi.no. Ta gjerne kontakt for å vite mer. 

Å jobbe i ELDI

ELDI er en relativt ung bedrift i utvikling. Med bakgrunn fra smarte bygg har vi en god kundebase å lene oss på, men vi har som mål å oppnå mye mer. Det viktigste vi gjør er å kunne tilby ekspertise og yte god service til våre forhandlere. Vi er et lite team med mye erfaring og god kompetanse på våre respektive områder. Vi holder en uformell tone med mye tillit til hverandre og løser utfordringer i felleskap. Å jobbe i ELDI krever litt gründeregenskaper i form av å ta initiativ og ansvar for egen suksess, men du står ikke alene. Ved siste undersøkelse var 100% av de ansatte over middels fornøyd med å jobbe i ELDI. 

ELDI er et grossistselskap for produkter innen byggautomasjon, automasjon og IIoT. En bransje i voldsom vekst og store muligheter for fremtiden. Med ny teknologi og krav fra både private initiativ og offentlige reglementer er etterspørselen etter produkter for smart styring og overvåkning av bygg og anlegg økt betraktelig.

ELDI jobber utelukkende mot bedriftskunder og har behov for flere til å hjelpe oss å følge opp disse, samt etablere nye kundeforhold. Vi er et selskap med få ansatte og høy grad av tillitt. Du vil derfor kunne være med på å selv bestemme mye over din arbeidshverdag og bidra til flere aspekter ved bedriften. Vi tilbyr et flott sted å lære hvis du er ny i bransjen innenfor et felt med en lang fremtid.  

I rollen som kundekonsulent vil du sammen med daglig leder jobbe for å følge opp kundebase og fremme nye og gamle produkter. Møtebooking, messer og presentasjoner vil være en aktiv del av din hverdag. Utover dette kan du også bli involvert i utvikling av salgs og markedsføringsstrategier, identifisering av nye kundebehov og satsingsområder. Er du utadvendt, kreativ og lærevillig er sjansene store for både faglig og personlig utvikling hos oss.

Vi stiller ikke formelle krav til utdannelse eller bakgrunn og vurderer helheten basert på CV og søknad. Men har som absolutte krav:

  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk muntlig og skriftlig
  • Førerkort klasse B

Vi oppfordrer deg til å søke hvis du kjenner du deg igjen i følgende?

  • Du er utadvendt
  • Du liker å jobbe selvstendig
  • Du er ikke redd for å ta sjanser
  • Du er kreativ og løsningsorientert
  • Du har ambisjoner og er lærevillig

Send CV og søknad til : tony@eldi.no


Ønsker du å melde din interesse for å jobbe hos oss er du velkommen til å sende en åpen søknad via epost til daglig leder: tony@eldi.no