Til nettbutikken >

Næringsbygg

Enten det er nybygg eller rehabilitering er det idag et økende behov i markedet for smarte automasjonsystemer. ELDI kan levere alt fra komplette systemer for næring til enkeltkomponenter. Med Norges største utvalg av produkter for automasjon står våre eksperter klare til å bistå på alle typer prosjekter. 

Hva vi leverer

ELDI en spesialist på byggautmasjon. Vi tilbyr komplette løsninger på HDL Buspro, et rimeligere alternativ til KNX som også kan kombineres med trådløse komponenter. Vi har et stort utvalg KNX produkter for de forhandlere som ønsker valgfriheten KNX innebærer. I tillegg har vi en mengde sensorer for overvåkning og kontroll av inneklima som kan konfigureres etter behov. 

Lysstyring

Enkel lysstyring er en absolutt nødvendighet i næringsprosjekter og fordelene med automasjon er mange. Det sparer strøm, øker effektiviteten og gir bedre trivsel og velvære. Aktiv bruk av sensorer og logikk fjerner behovet for individuell styring av soner og med HDL kan hele bygget styres fra ett panel. 

Et næringsbygg med DALI lysstyring kombinert med HDL Buspro gir en ekstremt stabil og kostnadseffektiv løsning. Enten som et separat system eller koblet opp mot SD-anlegget via BACnet er dette en særdeles rimelig løsning. Det store utvalget av brytere gir prosjektet et moderne og brukervennlig preg samtidig som små sensorer gir et diskré utrykk. 

ELDI leverer også styring for DMX til prosjekter hvor fargespill og avanserte lyssekvenser er ønsket eller dimmere og drivere som fungerer utmerket på de aller fleste lyskilder.  

Varme og kjøling

Ved å regulere varmen etter behov spares det penger uten å gå på bekostning av inneklima og er ofte et krav for støtte fra ENOVA og klassifiseringer for grønne bygg. Spesielt i kombinasjon med paneler fra HDL Buspro, som alle har innebygd temperaturføler har ELDI løsninger for optimal varmestyring. 

Automatisk styring av varme og kjøling sørger for at det alltid er optimal innekomfort og for at du sparer energi. 

Solskjerming

Automatisk solskjerming skaper en balanse mellom naturlig og kunstig lys. Dette bidrar til et godt inneklima og maksimerer utnyttelsen av lyset. ELDI leverer løsninger som enten integrerer tredjeparts systemer eller benytter HDL gardinmotorer. 

Enkelt bytt mellom lysfullt møterom og presentasjonslokale, eller la solskjermingen gå på logikk for maksimal effektivitet. I kombinasjon med utendørs og innendørs sensorer skaper god solskjerming optimale forhold for en effektiv arbeidsplass. 

Luftkvalitet og ventilasjon

Forskrifter, energikrav, driftskostnader og miljø. Alle er avhengig av behovstyrt ventilasjon. Behovstyrt ventilasjon innebærer at luftkvaliteten registreres og ventilasjonssystemet tilpasser mengden luft til ønskede verdier er oppnådd. ELDI leverer sensorer av en rekke typer og konfigurasjoner som måler blant annet CO2, CO, Partikler, TVOC, temperatur og fuktighet. ELDI kan styre ventilasjon på flere måter,  via HDL Buspro og KNX eller gjennom SD-anlegget via Modbus, BACnet eller WIFI. 

God behovstyrt luftkvalitet betyr lavere driftskostnader, bedre effektivitet og sparer miljø. Det er også påbudt i byggninger hvor skadelige gasser kan forekomme. Ta kontakt med oss idag for å høre hvilke løsninger vi har som passer ditt prosjekt. 

SD Anlegg

Alle moderne næringsbygg har et sentralt driftsanlegg. Våre systemer kan integreres med dette og på den måten oppnås komplette løsninger med full kontroll. Dette gir også en sikkerhet da systemet blir mindre avhengig av forskjellige protokoller fremover og det åpner for integrasjon mellom løsninger sømløst. 

HDL Buspro systemet har her en betraktelig fordel da BACnet kontrolleren er designet slik at den sender kun den nødvendige informasjonen. Dette sparer vesentlig med tid og gjør konfigurasjon betraktelig lettere. 

Serverløsning

ELDI tilbyr gode serverløsninger fra iRidium. Ideelt for styring av møterom, kinosaler, restauranter eller lignende hvor det er et behov for oversiktlig og enkel styring av flere løsninger med oversiktlig og intuitiv GUI. iRidium har integrering med de aller fleste profesjonelle systemer!

Les mer om pro versjonen og se prosjekter på iRidiums egne sider

  • MM slash DD slash YYYY

Logg inn

Registrer

Lagre handlekurv