Automasjonsprodukter til Bygg, Industri og næring

– Vårt fokus er deg som kunde

Om oss

ELDI AS er en Distributør av Automasjons og IIOT komponenter og systemer til bruk i Næringsbygg og Industrielle applikasjoner. Våre ansatte har lang og bred erfaring innen Automasjon til Næring og Industri.

Med et bredt utvalg produkter, spesielt designet for automasjon, leverer vi høy kvalitet til lave kostnader. Med store integrasjonsmuligheter, godt utvalg og moderne design kan våre produkter benyttes i de aller fleste prosjekter.

Vi i ELDI ønsker å levere prosjekter til fornøyde sluttbrukere. Vi er derfor opptatt av å skape dyktige forhandlere med høy kompetanse. Av den grunn selger ELDI sine produkter gjennom forhandlere eller til bedrift. Dette gjør vi for at kompetansen skal havne riktig sted samtidig som det gir større trygghet for sluttbruker.

Kundeservice

Alle installasjoner uansett liten eller stor er viktige for oss. Vårt support team med ingeniører står derfor klare til å bistå for å sikre at systemene alltid fungerer slik det er tiltenkt.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål, trenger råd og vink med installasjonen, har behov for opplæring eller det er andre ting du lurer på.

Vi er her for å hjelpe deg.

Kvalitet og design

Kombinasjonen av høy kvalitet og tidsriktig design er viktig for oss og gjenspeiles i alle våre produkter.

Vi vektlegger høy teknisk og etisk standard, og jobber for å levere nyskapende og kreative løsninger som overgår våre kunders forventninger.

ELDI’s produkter har solid kvalitet med 5 års garanti.

Miljø

ELDI har fokus på økonomiske og miljømessige hensyn. Aktiv bruk av våre produkter vil bidra til å oppnå redusert strømforbruk både ved oppvarming og bruk av lys i tillegg til bedre innemiljø ved å måle luftkvaliteten og styre og ventilasjonsanlegg.

Enova gir støtte til en prosjekter som inkluderer smart varmestyring. For mer infomasjon, se www.enova.no

Vi tar vårt miljøansvar på alvor.

Til tjeneste

Vi er opptatt av at du får installert en optimalt tilpasset løsning.

Ved å velge ELDI er du sikret en profesjonell samarbeidspartner med målsetning om å være best på service. Du følges opp med hyggelig og løsningsorientert hjelp av vårt team, som med lang erfaring og inngående kunnskap sørger for at du får et best mulig resultat.

Hvis du som installatør kun ønsker å montere, kan våre tjenester leies inn for å bistå med programmering og prosjektering.