App og server

– styring av HDL smarthus og rekke andre systemer

Styring av ditt bygg eller bolig

iRidium er en kombinert server og app for oversiktlig og enkel styring av HDL-anlegg fra mobil og nettbrett. iRidium benyttes til styring av HDL Bus Pro kablet anlegg, HDL Wireless og til kombinasjonsanlegg med både kablet og trådløst.

Flere andre systemer og enheter i markedet kan integreres i samme app. iRidium finnes i to versjoner – Lite og Pro.

iRidium Lite
Vi anbefaler Lite for de aller fleste, fordi den er enkel å sette opp og gir deg unike muligheter for selv å lage scener og enkel logikk i app’en.
iRidium Pro
Pro er for deg som er spesielt interessert, helst vil utføre programmeringen selv og som vil ha full fleksibilitet når det gjelder design.

La oss hjelpe deg i gang!

Styrer alt

iRidium lar deg styrer HDL Buspro/EIB/KNX/ AMX/ MODBUS og mye mer. Dette gir deg muligheten til å designe et Smart system som kan styre alt du har av styrbare enheter i boligen din – eller i møterommet.

Med iRidium kan du lage flotte intuitive brukergrensesnitt, med animasjoner og fantastiske visuelle effekter. Du kan importere kanaler og kommandoer fra dine forskjellige systemer og enkelt koble dem med styringselementene fra iRidium Mobile (knapper, lister, sliders, tekstfelt, osv.) ved hjelp av drag & drop funksjoner.

iRidium Lite

Lite versjonen passer for de aller fleste, fordi den er enkel å sette opp og gir deg unike muligheter for selv å lage scener og enkel logikk i app’en.

Du kan velge om vi skal konfigurere appen for deg, eller om du har nok kunnskap til å bli en «Do-it-yourself» kunde og lage hele appen selv.

Uansett vil du oppleve at appen er veldig oversiktlig og styrer HDL-anlegget på en utmerket og elegant måte.

Les mer på iRidiums engelske sider

iRidium Pro

Pro er mer omfattende enn Lite, og derfor mer omstendelig å konfigurere på grunn av de nesten uendelige mulighetene. Dette krever derfor at du har relativt god kompetanse som programmerer. 

Les mer på iRidiums engelske sider

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat