App og server

– styring av store og små prosjekter for HDL Buspro, KNX og en rekke andre

Styring av prosjektet

iRidium er en kombinert server og app for oversiktlig og enkel styring av anlegg fra mobil og nettbrett. iRidium benyttes til styring av HDL Buspro anlegg, KNX og til kombinasjonsanlegg.

Flere andre systemer og enheter i markedet kan integreres i samme app. iRidium finnes i to versjoner – Lite og Pro.

Styrer alt

iRidium lar deg styrer HDL Buspro/EIB/KNX/ AMX/ MODBUS og mye mer. Dette gir deg muligheten til å designe et Smart system som kan styre alt du har av styrbare enheter i alt fra bolig til møterommet.

Med iRidium kan du lage flotte intuitive brukergrensesnitt, med animasjoner og fantastiske visuelle effekter. Du kan importere kanaler og kommandoer fra dine forskjellige systemer og enkelt koble dem med styringselementene fra iRidium Mobile (knapper, lister, sliders, tekstfelt, osv.) ved hjelp av drag & drop funksjoner.

iRidium Lite

Lite versjonen passer for de aller fleste, fordi den er enkel å sette opp og gir deg unike muligheter for selv å lage scener og enkel logikk i app’en.

Passer perfekt for boligprosjekter eller mindre områder i et næringsprosjekt som møterom, showrooms eller teatersaler. 

Uansett vil du oppleve at appen er veldig oversiktlig og styrer anlegget på en utmerket og elegant måte.

iRidium Pro

Pro er mer omfattende enn Lite, og derfor mer omstendelig å konfigurere på grunn av de nesten uendelige mulighetene. Dette krever derfor at du har relativt god kompetanse som programmerer. Det er også mulig å leie inn ELDI for å sette opp det du trenger. 

Les mer på iRidiums engelske sider

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat