Smarte Bygg

– Full kontroll over bygget, kablet og trådløst

HDL Smarthus

En rekke fordeler med å bo i et smarthus

Du vil oppleve en rekke fordeler med å bo i et smarthus. Her finner du en oversikt som viser noen av mulighetene med smarthus fra ELDI.

Hvorfor velge smarthus fra ELDI?

1. Stilrent design

Velg mellom en rekke smarte og elegante brytere med et design som vil være med å heve inntrykket av hjemmet ditt – og som ikke minst er enkle å bruke for alle. Flere modeller finnes både som kablede og trådløse. Glem lange rekker med paneler – nå trenger du kun ét bryter for å styre alt i rommet!

2. Intelligent smarthus

Et smarthus skal ikke bare virke smart, men være smart! Det skal fungere som din personlige butler, som alltid er våken, til stede og passer på. Den utfører sine plikter nøyaktig slik du har bedt den om – hver gang. På mobilen din kan du få all ønsket informasjon, i tillegg til at du kan styre lys og andre ting uansett om du er hjemme eller borte.

3. Stabilt

ELDI er opptatt av å levere gode prosjekter! Dette innebærer at vi hjelper våre forhandlere komme frem til løsninger som fungerer. Ikke bare i forhold til kundens ønsker, men også løsninger som resulterer i stabile systemer som fungerer når du trenger det. Av den grunn vil vi alltid anbefale å ha et kablet system i grunn. 

4. Komplett løsning

Hos oss får du et komplett utvalg av alt du trenger for å gjøre boligen din smart. I tillegg til et variert utvalg av brytere og sensorer, ordner vi styringen av varme, lys, gardiner, dørstasjon, kobling til alarmer og mye mer.

5. Kablet og trådløst i samme system

Velg fritt om du ønsker en kablet eller trådløst installasjon – eller en kombinasjon av begge. Brytere har samme design og fungerer om hverandre. Dette fjerner alle begrensninger og gjør det enkelt å gjøre utvidelser senere.

I et nybygg kan det ofte være smart å legge opp et kablet anlegg, mens det i en eksisterende bolig kan installeres et trådløst anlegg for å unngå bygningsmessige inngrep.

HDL passer derfor perfekt inn i et hvilket som helst bygg – nytt som gammelt, stort som lite.

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat