Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro minisensor for innfelling i tak og har samme montering som en downlight.

Detekterer bevegelse med PIR (Passive InfraRed) teknologi, samt lysstyrke (LUX). Den har innebygget logikk og timer som gjør det enkelt å lage smart funksjonalitet som f.eks. å dimme lyset til forskjellig intensitet når det er bevegelse avhengig av lyset i rommet, om huset er i natt, dag eller bortemodus, osv.

Detekteringsområde for bevegelse når den er montert 2,4 meter over gulvet er maksimalt 4,8 meter (diameter rett under sensoren). Siden detekteringsområdet er en kon fra taket og ned, så vil sensoren detektere raskere jo lenger inn i området man beveger seg og jo større temperaturforskjellen i forhold til gulvet blir. PIR sensorer er følsomme for kald-luft-trekk og kan derfor bare brukes innendørs, montert med avstand fra luft-ventiler.

> Datablad (Engelsk)

Tilleggsinformasjon

Vekt 78 g
Dimensjoner 80 × 80 × 55 mm

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PIR og LUX Minisensor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser