Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro Smarthus ferdigpakke

Denne pakken er optimalisert for styring av vannbåren varme via ventiler

Pakken inkluderer

 • Nødvendige systemkomponenter
 • 12 dimbare lyssoner <1,5A
 • 6 Varmesoner styrt via ventiler
 • 1-4 lyssoner, stikkontakter eller annet styrt på relé
 • 1 Hovedpanel for styring av hele huset
 • 5 Digitale brytere med 2 og 4 knapper
 • 3 PIR bevegelsessensorer
 • Hurtigkoblinger for enkel tilkobling i skap
 • 100 meter buskabel
 • Konfigurering av anlegget*

Om systemet

HDL Buspro er et kablet smarthussystem på lik linje med KNX og installeres på tilsvarende måte. Alt styres sentralt fra teknisk skap med bus-kommunikasjon ut til brytere, sensorer og tilsvarende. En stor fordel med Buspro er at programmering ligger i de enkelte komponentene og software er gratis og tilgjengelig på nett. Dette betyr at du ikke er avhengig av å ha ETS fil eller dyr software tilgjengelig for å gjøre endringer. HDL Buspro fungerer også sømløst med HDL Buspro Wireless som gjør senere utvidelser av anlegget enkelt. HDL Buspro gir deg stabiliteten og hurtigheten til et profesjonelt smarthussystem med markedet beste design.

Om pakken

Denne pakken er satt sammen basert på flere års erfaring og dekker de mest vanlige behovene i et smart hjem. Den er designet med utgangpunkt i en 4 roms bolig; 3 soverom, bad, entre og felles stue/kjøkken uten at dette trenger å være tilfellet for bruken. Pakken kan benyttes som den er, eller utvides med de tilleggene som passer best. Pakken er et fint utgangspunkt for å gi prisoverslag til kunder på hva et profesjonelt smarthussystem vil koste i komponenter og programmering. Merk at prisen for konfigurering av anlegget gjelder for en reisetid på inntil 1 time hver vei fra ELDI AS sine lokaler på Lørenskog. Reisetid utover dette vil komme i tillegg, eventuelt kan forhåndsprogrammering være aktuelt.

YouTube video

Standard funksjonsbeskrivelse (tilpasses ved behov)

Digitale brytere i soverom og bad styrer lokalt lys. I hovedsoverom kan du også aktivere modus «natt» og «dag». Ved entre kan bryter aktivere modus «borte» og «ferie», samt styre lys lokalt. Hovedpanel i stue styrer all varme og kan styre lys i hele boligen. Bevegelsessensor på bad aktiverer maks lys om dagen, redusert belysning i nattmodus. Sensor i stue er avslått om dagen, aktiverer redusert belysning i nattmodus. Sensor i entre aktiverer modus «hjemme» ved bevegelse hvis ferie eller bortemodusene har vært aktive. Les mer om modusene lenger ned. Varme styres via releer og en kombinasjon av analoge følere plassert i gulv og temperaturfølere i brytere.

Tillegg

Utover denne pakken er ofte kunder interessert i en eller flere andre funksjoner. Mens flere lys eller varmesoner er må påregnes større boliger har vi her er en liten oversikt over de vanligste funksjonene kunder ønsker. Vær obs på at alle tillegg vil medføre ekstra kostnad for konfigurasjon.

Styring av solskjerming – 2 Kanals Gardinkontroller

Appstyring – iRidium Basic lisens

Utendørssensor – Utendørssensor

For styring av Waterguard, ventilasjon eller lignende benyttes en kombinasjon av rele og potensialfrie innganger.

 

Moduser:

Hjemme – Lys gang og stue/kjøkken går på. Termostater settes til normal temperatur. Styrte stikkontakter skrus på.

Borte – Alt lys i boligen skrus av.

Ferie – Alt lys i boligen skrus av. Termostater settes til lav temperatur. Styrte stikkontakter skrus av.

Natt – Alt lys i boligen skrus av, 10 sekunder forsinkelse på hovedsoverom. Lys går på redusert styrke ved bevegelse hos sensorer i stue og bad.

Dag – Lys i hovedsoverom skrus på. Sensor stue/kjøkken skrus av.

 

Hvordan kable HDL Buspro

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
 • HDL Buspro - kablet system
 • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
 • HDL KNX - for profesjonelle
 • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HDL Buspro Smarthus ferdigpakke 2 – Vannbåren varme”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv