Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro relémodul for styring av to sett gardiner, markiser, vindusmarkiser (screens), persienner, lerret, prosjektorheiser og andre motorer med to retninger. Den erstatter i praksis to manuelle bryterknapper (opp/ned, åpne/lukke eller fram/tilbake). Spesielt praktisk sammen med DLP-bryteren som har 2-sidige knapper hvor f.eks. venstre siden av knappen kjører gardinen ned og høyre side opp. Leveres med Wago Buspro tilkobling.

Modulen er ikke nødvendig for styring av HDL gardin- eller rullegardinmotorer, som allerede har innebyggede kontrollere.

>Datablad (Engelsk)

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “2 Kanals Gardinkontroller”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv