Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

Opplev kontrollfriheten som tilbys av Sedona Framework. ISMA-AAC20 tilbyr en rask og avansert applikasjonskontroll med mulighet for å lage en skreddersydd applikasjon med en kraft og fleksibilitet som tilbys av Sedona Framework. Sedona er en åpen kildekode-programvaremiljø designet for å gjøre det enkelt å bygge smarte, nettverksbaserte, innebygde enheter, som er godt egnet for implementering av kontrollapplikasjoner.

Fritt programmerbar kontroller med et moderne programmeringsverktøy, en rekke integrasjonsgrensesnitt og 22 innebygde I/O-er er egnet for et bredt spekter av HVAC-prosjekter.

Datalogging med umiddelbar tilgang

Enheten er egnet for miljøer med rask respons takket være umiddelbar oppstart, sanntidsklokke (RTC) og kraftig innebygd Cortex-M4-prosessor. Et microSD-kortspor gjør at alarmer og trendlogger kan samles inn og leses i sanntid.

Direkte digital kontroll

For å sikre maksimal fleksibilitet på AAC20 er den utstyrt med 22 I/O-er som enkelt kan utvides med to RS485-porter ved hjelp av iSMA CONTROLLI multiprotokoll I/O-moduler.

8 universelle innganger

Støtte for over 20 typer temperatursensorer og spennings-, motstands-, strøm- og tørrkontaktmålinger på hver universalinngang.

4 digitale innganger

Potensialfrie innganger – laget for overvåking. 100 Hz rask pulsteller med overstyringsfunksjon lagrer sanntidsverdiene til det ikke-flyktige minnet til kontrolleren.

4 digitale utganger

Digitale utganger utstyrt med normalt åpne 3 A releer gir mulighet for direkte styring uten ekstra releer.

6 analoge utganger

0-10 V DC-kontroll med 10 mA nøyaktighet, PWM-moduser og en maksimal belastning på opptil 20 mA for å drive eksterne releer gjør utgangen egnet for en rekke scenarier (AO5 og AO6 kan bare brukes hvis 1-Wire-porten ikke er i bruk, maksimal strømbelastning for AO6 er opptil 5 mA).

Allsidig integreringsplattform

For å gjøre kontrolleren nyttig i ulike bygningsscenarier, er den utstyrt med en rekke åpne kommunikasjonsprotokoller over IP og serielle busser, som BACnet IP, Modbus TCP/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU/ASCII, M-Bus IP, 1-Wire, eller oBIX.

Forenklet konfigurasjons- og idriftsettelsesprosess

Konfigurasjon, programmering og integrasjon gjøres i ett gratis verktøy. To Ethernet-porter som fungerer i en svitsjmodus tillater seriekobling av flere kontrollere med MIX-moduler over RJ45, noe som forbedrer kablingsprosessen og reduserer konstruksjonstiden. Muligheten for feilsøking ved hjelp av en innebygd webserver eller en USB-port letter konstruksjonsprosessen.

Produsent

iSMA

iSMA CONTROLLI er et selskap som opererer innen bygningsautomasjon. De har som formål å bygge en internasjonal merkevare som bidrar til å gjøre bygninger til bedresteder å bo og jobbe, gjennom innovative løsninger for velvære, sikkerhet, bærekraft og effektivitet. iSMA tilbyr den perfekte løsningen for prosjekter av alle størrelser som kan implementeres i både nye og eksisterende bygg, noe som øker komfort og energisparing
isma

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sedona Controller”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv