Produktnummer: HDL-M/FCU01.10.1 Kategori: ,

KNX FCU Varmekontroller

DIN-Skinne. 7 kanaler totalt, 5 kanaler med rele og 2 kanaler 0-10V DC ut. Med FCU kontroll og varmekontroll kan det i også ETS programmvare brukes som HVAC kontroller med høy/medium/lav viftehastighet, kjøling og varme. Støtte for 7 digitale varmefølere.

Handle enkelt med PayPal
Rask, sikker og enkel betaling
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL KNX  FCU og varmekontroller modul som kombinerer FCU kontroll og gulvvarme-kontrol i en og samme enhet. Hvis den er satt i FCU-funksjon i ETS, kan du velge mellom høy-middels-lav viftehastighet, eller kjøling/oppvarmingskontroll. I ETS har den 7 kanales gulvvarme-kontrollere og støtte for 7 digitale temperaturfølere.

Kan konfigureres for 5 stk relekaneler og 2 stk 0-10V (DC), for vifter eller 0-10V ventiler.

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.
Relaterte produkter