Produktnummer: HDL-M/DLP04.1-A2-48 Kategori: ,

KNX DLP Smart Panel

LCD skjerm og aluminiumsramme. Med multisidefunksjon kan den brukes til å styre bl.a. lys, gardiner, scener, HVAC og varme. Innebygd temperatursensor. For full funksjonalitet brukes HDL KNX assistant i tillegg til vanlig ETS programmvare. Trenger HDL-M/PCI.1-A Bakboks!

Handle enkelt med PayPal
Rask, sikker og enkel betaling
Mer informasjon

Beskrivelse

DLP stryingspanel for KNX er en elegant og intelligent «hoved»bryter for alle funksjoner i et rom, f.eks. lys, varme, kjøling, gardiner og musikk.

Enkel å bruke, med tekst og bilder for hver knapp. Den har 4 helt generelle sider og 3 sider dedikert til varme, kjøling og musikk. Sparer kabling og veggplass ved at alle funksjoner er samlet i én smart bryter.  Avansert varmestyring med PI-regulering og mange funksjoner for komfort og energisparing.

Anbefalt høyde for montering er 140-160 cm på grunn LCD skjerm. Passer inn i enkel veggboks.

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.
Relaterte produkter