Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

Enkel og rimelig KNX bryter

HDL KNX bryter iFlex styringspanel med 2 (4) knapper, som lar deg enkelt merke knappene som du ønsker. Knappene har et transparent deksel som du tar av, setter i en etikett med din tekst eller symboler og klikker dekselet på plass igjen. Panelet har de samme funskjoner som andre HDL-brytere. Det er to knapper i bredden, som kan konfigureres til å fungere hver for seg eller sammen.

Bryteren konfigureres til å styre det du måtte ønske, som lys, gardiner, scener, osv. Sparer kabling og veggplass ved å kombinere mange funksjoner i en smart bryter. Innebygget temperaturføler gjør det enkelt å styre temperaturen på rommet fra et DLP-bryter sentralt plassert i bygget.

>ETS filer og mer informasjon på våre support sider

Datablad

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “KNX iFlex bryter med 2 knapper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv