Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro Wirelss iSmart er en trådløs smartbryter for styring av boligen din, med 4 knapper som kan konfigureres til styring av f.eks. styring av lys, gardiner, scener, etc. Hver knapp har en farget LED-indikator, som viser rød for PÅ og grønn for AV. Midt på bryteren er det en skru-knapp med et display i midten som viser temperaturen. Skruknappen kan brukes for å dimme lys og for å stille inn temperaturen, enkelt og praktisk.

Denne elegant bryteren er spesielt designet for å passe i vanlige norske «Elko-rammer». Dermed passer den perfekt når man gjør om sin «gamle» bolig, som ofte har både doble og tredoble veggbokser, til en moderne smartbolig. Fjern gamle brytere og dimmere, sett inn en iSmart bryterog blend av eventuelle ubrukte «hull» med tette senterplater (blindplater).

Bryteren passer med alle HDL’s trådløse bakbokser og har innebygget temperatur- og termostatfunksjon.

Riktig bakboks til bryteren velges ut fra hva bryteren skal benyttes til i det rommet der den skal monteres –
om den kun skal 1) gi strøm, 2) brukes for varme- og relestyring eller for 3) dimming.

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trådløst iSmart Panel med 4 knapper og termostat”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser