Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

Karbondioksid (CO2) sensorer med RS485 Modbus og 0-10V kommunikasjon 

Samtidsovervåkning av CO2 konsentrasjon i luften

NDIR infrarød CO2 sensor, selvkalibrerende, over 10 år operasjonstid

Lett vekt og enkel veggmontert installasjon

CE sertifisert

>Datablad (Engelsk)

Modbus Register

Tilleggsinformasjon

Type

1×0~10VDC output, CO2 range: 0~2,000ppm, 1×0~10VDC/4~20mA output(selectable by jumpers), CO2 range: 0~2,000ppm, 1X0~10VDC/4~20mA output(selectable by jumpers), Modbus RS485

Produsent

Tongdy - sensorer for inneklima

Tongdy Sensing Technology Corporation ble etablert 1999 og har siden 2004 engasjert seg i produksjon og utvikling av produkter for måling og kontroll av luftkvalitet. Med en sterk R&D avdeling of høyt fokus på design har Tongdy levert produkter for måling av luftkvalitet med data overføring, lokal kontroll og ventilasjonsrensing i over 10 år. For å tilby det beste inneklimaet benyttes CO2 målere/kontrollere, CO/VOC/Ozon detektorer/kontrollere, PM2.5/10 indikatorer, Temperatur og fuktighetssensorer og det siste i high-accuracy multi-sensor IAQ detektorer. Disse produktene kan blant annet fåes med Modbus RS485  eller BACnet kommunikasjon, i tillegg til Zigbee eog Wifi wireless opsjon. Tongdy leverer idag en mengde løsninger til Europa, Nord Amerika, Oseania og Asia i sammarbeid med flere store internasjonale aktører og har gjort seg fortjent til et godt rykte som ledende i sitt felt og har for tiden over 30 patenter på innovasjon!
inneklima sensor

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “FS12-S8201 CO2 Sensor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv