Til nettbutikken >
Produktnummer: HDL-MSP08M.4C Kategori: ,

8i1 Sensor

Overflatemontert. Inkluderer PIR bevegelsessensor, LUX sensor, temperatursensor, binærkontakt og mer. Kan også laste opp IR koder gjennom HDL Buspro programvare og videresende disse. Støtte for HDL Security modus. PIR deteksjonsområde: H 3m og D 8m

Handlekurv
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro smart sensor med hele 8 funksjoner. Liten, elegant og svært kostnadseffektiv, for boliger og forretningsbygg.

Detekterer bevegelse (PIR) og lysstyrke (LUX), måler temperatur og har to potensialfrie innganger. I tillegg har den konstantlys-funksjon, logikk og sikkerhetsfunksjoner, samt at den sender ut IR-signaler for f.eks. å styre en TV eller varmepumpe.

Det er enkelt å konfigurere smarte funksjoner som f.eks. å dimme lyset til forskjellig intensitet når det er bevegelse avhengig av lyset i rommet, om huset er i natt, dag eller bortemodus, osv.

BUS kontakt for enkel installasjonen.

> Datablad (Engelsk)

Tilleggsinformasjon

Vekt 95 g
Dimensjoner 95 × 95 × 45 mm

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “8i1 Sensor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser