Til nettbutikken >

Derfor er HDL Buspro det mest fleksible systemet for smarthus

Et godt planlagt smarthus er tilpasset deg og ditt hjem. Da er det viktig å satse på et system som støtter løsningene du ønsker deg både nå og i fremtiden.

KNX. Z-Wave. Zigbee. Det florerer av forskjellige smarthusstandarder i markedet, selv uten å ta med i regningen alle variantene av LED-lys, lydanlegg, og annen elektronikk som skal kobles sammen med dem. For å kunne kommunisere med hverandre er produktene nødt til å være kompatible med kommunikasjonsprotokollen du har valgt. Noen vil i tillegg være døgnfluer, mens andre kan skape problemer hvis produktene går ut av produksjon.

HDL har produsert smarthusløsninger helt siden årtusenskiftet. De overvåker og tilpasser utviklingen til det som skjer rundt dem, og har en policy om å alltid ligge litt foran, samtidig som de ivaretar det eksisterende. Med HDL Buspro kablet og trådløst er du alltid trygg.

Kompatibelt med tredjepartsløsninger

HDL Buspro er uten sidestykke det systemet på markedet som fungerer med mest annet. Gjennom HDLs iRidium-server og app kan du styre produkter fra flere forskjellige produsenter, samtidig og fra samme sted. Det gjelder uansett om du styrer via mobiltelefonen eller et panel på veggen. Du slipper å forholde deg til fem forskjellige apper for å styre lys, varme og så videre.

Ikke bare gjør det hjemmet ditt enkelt å styre, men du er også mye friere til å sette sammen en pakke du ønsker deg. Du er ikke bundet til én produsent for hele huset, bare fordi du tilfeldigvis likte LED-lampene deres.

Trådløst eller kablet

Som regel er du nødt til å ta et valg mellom kablet eller trådløs kommunikasjon mellom enhetene du skal styre. Store offentlige bygninger og nybygg går gjerne for kablet, mens de som eier leilighet ofte velger trådløs kommunikasjon for enkelhetens skyld. HDL Buspro er designet for at du skal slippe å ta det valget.

Det betyr at om du begynner smått med noen enkle gjør-det-selv-produkter, og senere har lyst til å supplere med kabler, kan de begge bli en del av den samme smarthusløsningen. Har du kabler gjennom hele huset, men ønsker å legge til funksjoner i loftstua der kablene ikke når, kan du legge til et par forsterkere og gjøre den delen helt trådløs.

Poenget er at du skal kunne mikse og matche som du vil, slik at løsningen tilpasser seg hjemmet ditt, og ikke motsatt.

Desentralisert

Når vi sier at HDL Buspro er desentralisert, betyr det hovedsakelig at systemet er mye vanskeligere å sette ut av drift. I stedet for å lene seg ene og alene på serveren, fungerer HDL Buspro ved å spre funksjonaliteten gjennom hele huset. Fordi hver enhet i anlegget har sitt eget minne, vil smarthuset så godt som alltid kjøre helt problemfritt.

Dersom serveren skulle gå ned, dør ikke automatisk alle sensorer, aktuatorer, lys og termostater. Boligen fungerer fremdeles. Du slipper altså å legge alle eggene i én kurv. Det betyr mer komfort, mer trygghet, og enda en grunn til å velge HDL Buspro.

Kategorier
Lagre handlekurv