Til nettbutikken >

Smarte bygg

​- For alle typer av store prosjekter

For alle typer smarte bygg

Vi har de produktene som skal til for å styre de fleste bygg på en strukturert og oversiktlig måte, med KNX, DALI, LED belysning og HDL Buspro

Kontor og næringsbygg

Smart styring av kontor og næringsbygg

Restaurant og barer

For alle typer restauranter og utesteder

La oss hjelpe deg i gang!

Lang erfaring

HDL ble grunnlagt i 1985 og spesialiserte seg de første 15 årene på å bygge lysstyringssystemer for belysning av teaterscener, saler og konserthaller. Fra år 2000 har vi i tillegg produsert styringsløsninger for bolig og næringsbygg, der vi i dag er en ledende leverandør.

Alle typer bygg

HDL har installert en rekke løsninger i næringsbygg internasjonalt. Verdt å nevne er Great Hall of the People i Beijing der vi styrer 26.000 lyskilder, 2010 World Expo Centre i Shanghai, prestisjebygget til BMW World i München og det nye NATO-bygget i Brüssel.

Fleksibilitet

I dag er vi alene om å kunne levere både trådløse og kablete løsninger som både kan benyttes hver for seg eller slås sammen i samme anlegg. Resultatet av dette er at vi kan montere våre løsninger i eksisterende så vel som i nye bygg og kan løse alle utfordringer som trygghet og fleksibilitet i forhold til funksjonalitet og sikkerhet.

Kontor og næringsbygg

Vi har de produktene som skal til for å styre de fleste typer kontor-og næringsbygg på en strukturert og oversiktlig måte, både sentralisert og desentralisert, enten ved å benytte HDL BUS Pro eller med vår serie av KNX komponenter.

Restauranter og barer

Smart styring for restauranter og barer passer med sine enkle bruk perfekt på et sted hvor det er mange som jobber.

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

  • MM slash DD slash YYYY

Lagre handlekurv