Profesjonelle systemer for bygg og næring

– Vårt fokus er deg som forhandler

Om oss

ELDI AS er en ny leverandør av komponenter til bruk i styringssystemer. Våre ansatte har lang erfaring og bred erfaring innen styring og smarthus.

Med et bredt utvalg produkter, spesielt designet for automasjon, leverer vi høy kvalitet til lave kostnader. Med store integrasjonsmuligheter, godt utvalg og moderne design kan våre produkter benyttes i de aller fleste prosjekter.

Vi i ELDI ønsker å levere prosjekter til fornøyde sluttbrukere. Vi der derfor opptatt av å skape dyktige forhandlere med høy kompetanse. Av den grunn selger ELDI gjennom forhandler eller til bedrift. Dette gjør vi for at kompetansen skal havne riktig sted samtidig som det gir større trygghet for sluttbruker. 

Vi jobber i disse dager med å strukturere organisasjonen. Nettsider vil oppdateres fortløpende og ny nettbutikk vil komme snart. 

La oss hjelpe deg i gang!

Kundeservice

Alle installasjoner uansett liten eller stor er viktige for oss. Vårt support team med ingeniører står derfor klare til å bistå for å sikre at systemene alltid fungerer slik det er tiltenkt.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål, trenger råd og vink med installasjonen, har behov for opplæring eller det er andre ting du lurer på.

Vi er her for å hjelpe deg.

Kvalitet og design

Kombinasjonen av høy kvalitet og stilig design er viktig for oss og gjenspeiles i alle våre produkter.

Vi vektlegger høy teknisk og etisk standard, og jobber for å levere nyskapende og kreative løsninger som overgår våre kunders forventninger.

ELDI’s produkter har solid kvalitet med 5 års garanti.

Miljø

ELDI har fokus på økonomiske og miljømessige hensyn. Med god planlegging og aktiv bruk av sensorer og tidsinnstillinger vil våre produkter aktivt bidra til å oppnå redusert strømforbruk både ved oppvarming og bruk av lys.

Enova gir støtte til en prosjekter som inkluderer smart varmestyring. For mer infomasjon, se www.enova.no

Vi tar vårt miljøansvar på alvor.

Til tjeneste

Vi er opptatt av at du får installert en optimalt tilpasset løsning.

Ved å velge ELDI er du sikret en profesjonell samarbeidspartner med målsetning om å være best på service. Du følges opp med hyggelig og løsningsorientert hjelp av vårt team, som med lang erfaring og inngående kunnskap sørger for at du får et best mulig resultat.

Hvis du som installatør kun ønsker å montere, kan våre tjenester leies inn for å bistå med programmering og prosjektering.

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat