Til nettbutikken >
Mer informasjon

Beskrivelse

Overgang fra HDL BusPro kablet til trådløst anlegg. Denne kan benyttes sammen med alle kablete moduler for å kunne styre disse med trådløse brytere. Derved er det mulig å kombinere kablet og trådløst anlegg på en veldig smart måte.

For eksempel kan det lages en mikset løsning der lys styres med trådløse «pille»dimmere MPD01-RF.18, mens varmen styres med kablet varmestyringskontroller HDL-MFH06, som plasseres i sikringsskapet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 87 g
Dimensjoner 80 × 80 × 37 mm

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Buspro til Trådløs Gateway”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter
Tilbud

Kontakt meg om dette produktet

Legg igjen enten epost eller telefon også vil vi kontakte deg så fort vi kan. Informasjonen vil kun bli benyttet til dette formålet. 

Logg inn eller lag bruker for å se våre priser

Lagre handlekurv