Til nettbutikken >

Smarte trådløse brytere

HDL’s trådløse brytere er ikke bare pene og brukervennlige, men de gjør det veldig enkelt å oppgradere en vanlig bolig til en smart bolig. Vi benytter kabelnettet du allerede har i boligen og skifter gamle brytere til moderne smartbrytere eller setter inn en «pille» bak standard bryteren for å gjøre denne smart.

Brytere for enhver smak

Mange vil kjenne igjen flere av de trådløse bryterne ettersom de av utseende er identiske med de du finner i vår kablede serie. Dette er spesielt praktisk og stilrent om du ønsker å blande trådløst og kablet i samme anlegg.

Hvilke type bryter du velger er avhengig av bruken. På noen rom er det praktisk med en én- eller toknapps touch-bryter, andre steder vil du ha en multifunksjonsbryter som gjør at du kan styre alt i boligen.

HDL DLP og Touch-brytere leveres som standard i hvitt , men kan også bestilles i andre farger.  Du kan selv bestemme hva som skal stå i displayene og hvilken farge knappene skal lyse med. Touch-bryterne kan også graveres, for enda enklere bruk.

Med innebygde termofølere i alle brytere trenger du ikke egne termostater for å styre varmen i hvert rom, uansett om den er elektrisk, vannbåren gulvvarme eller panelovner, men gjør dette fra en felles bryter, fra mobilen eller nettbrettet.

Alle bryterne kan konfigureres til å styre lys, gardiner, sette huset i nattmodus, aktivere «scener» og det du måtte ønske.  Enkelt, elegant og brukervennlig.

Fritt valg av bryterfunksjon

HDL’s trådløse brytere kan ha innebygget bryterfunksjon (relé) eller dimmer (en eller tre dimmere) og er delt i to deler, et front- og et bakstykke.

Bakenheten monteres i en veggboks og frontenheten klikkes på.

Det samme bakstykket passer til alle HDL’s bryterfronter slik at du kan montere bakenheten først for deretter å velge akkurat den bryteren du ønsker.

Bakstykker (aktuatorer til bryterne)

Du kan velge mellom en rekke bakstykker til våre smartbrytere ut fra hva bryteren skal benyttes til. Kanskje du finner alt du trenger for å gjøre boligen din så smart du vil kun ved å montere på bakstykker på bryterne. Eller legg til ekstra «piller» for å kunne knytte til enda mer funksjonalitet fra samme bryter.

HDL’s oppsett er helt fleksibelt og avhenger av hva du vil bruke bryterne til. Du kan bruke bakstykker og piller om hverandre, i tillegg til å bruke kablete enheter som også kan gjøres trådløse ved å sette til en liten smart-modul.

3 kanals dimmer (HDL-MPWPID03LN og HDL-MPWPID03L)

En faseavsnitt og to fasesnitt -dimmere som kan belastes med 240W hver (eller 50W LED), maks 480W totalt for alle tre utganger.

Faseavsnitt -utgangen passer for de aller fleste LED-lamper. Fasesnitt-utgangene passer for en del LED og for alle halogenlamper, samt for AV/PÅ-funksjoner. Finnes i utgave for L+N og for kun L.

1 kanals dimmeranals dimmer (HDL-MPWPID01LN og HDL-MPWPID01L)

En faseasnitt dimmer som belastes med inntil 480W (eller 100W LED). Passer for de aller LED-lamper. Finnes i utgave for L+N og for L.

1 kanals rele med temperaturføler-inngang (HDL-MPWPIR01T)

En releutgang på 16A/3600W, eller 500W dersom lasten er kapasitiv eller
induktiv, som f.eks. LED-lamper og lysrør. Kan brukes for varmekilder som panelovner eller elektriske varmekabler. Har også inngang for analog temperaturføler (gulvføler), praktisk for å styre varme på baderom.

Bakstykke uten funksjon (HDL-MPWPID00LN)

Powerinterface uten dimmer eller rele, kun for å gi driftspenning til bryteren.

For priser og mer informasjon om trådløse brytere og bakstykker

Ikke bytte brytere?

Vil du gjøre om en eksisterende bolig til et smarthus, men ønsker ikke å bytte til nye smarte brytere, er også dette fullt mulig ved å bruke våre aktuatormoduler. Det er små «piller» som legges inn bak den eksisterende tradisjonelle bryteren og dermed gjør den «dumme» bryteren smart, les mer om de små smarte aktuatormodulene

Er du i tvil hva du bør velge, bare ta kontakt med din elektriker eller oss – så får du den beste løsningen for deg og ditt prosjekt.

Annet relatert: 

> HDL Smarthus for alle
> HDL Smarthus muligheter

Kategorier
Lagre handlekurv