Til nettbutikken >

Smart solskjerming

I et HDL smarthus er det  fint å også kunne styre gardiner, markiser, vindusmarkiser (screens), persienner, rullgardiner og lignende for solskjerming.

Gardinene kan for eksempel trekkes automatisk for når solen står på sitt sterkeste for å beskytte tepper og interiør mot falming. Du kan også la styring av gardiner være en del av et «borte» oppsettet, for gi inntrykk av at noen er hjemme.

Du vil i tillegg kunne spare energi ved å la timere og sensorer kontrollerer solskjermingen og oppvarmingssystemer. Helt uten anstrengelser gir det deg en konstant komfortabel bolig med lavere oppvarmingskostnader.

Selv om det er satt opp automatisk styringen av solskjerming, kan du når som helst overstyre det fra et HDL Buspro smarthuspanel eller fra en app på mobilen.

Produkter for solskjerming

Vi har alt du trenger så motoriserte gardiner, markiser, persienner og rullgardiner kan inngå som en del av din HDL smarthusløsning. Enten du trenger gardinmotor, rullgardinmotor eller styring av 3. parts løsning.

Her er en gjennomgang av produkter for gardinstyring:

Gardinmotor

HDL Buspro kombinert gardinmotor og kontroller for styring av gardiner og persienner kan plasseres gjemt bak gardinet på en side.

Den er behagelig stillegående med støy på kun 40 dB og kan trekke inntil 50 kg gardin, eller hele 80 kg ved motor i begge ender av gardinstangen.

En spesielt smart funksjon er at man kan starte å trekke lett i gardinet manuelt, hvoretter motoren overtar.

Du kan også få HDL Buspro Wireless gardinmotor som lar seg styre trådløst for enkel ettermontering av gardinstyringen, så sant det er fremlagt strøm.

Les mer i brosjyren om HDL Buspro gardinmotorer

Gardinstang

HDL Gardinstang er for inndørsbruk med HDL Buspro og HDL Buspro Wireless, og kommer komplett med oppheng.

Lengden bestilles etter mål, helt opp til en totallengde på 12 meter. Den kan også leveres med buede hjørner.

Rullgardinmotor

HDL Buspro rullgardinmotor for innendørsbruk er veldig stillegående (kun 42 dB) og kan løfte gardiner på hele 15 kg. Diameter på rørstangen er 55 mm, noe som gjør det mulig å bruke mange forskjellige typer stoff.

For å sikre motoren lang levetid er det innebygget «stopper» slik at motoren ikke fortsetter å trekke ved hindring. Hvis det er strømbrudd mens gardinmotoren går, vil den stoppe. Men posisjonen på gardinen blir lagret, så når strømmen er tilbake går den til den posisjonen som var ønsket.

Du kan velge å åpne og lukke helt eller bestemme hvor mange prosent åpen eller lukket den skal være. Prosent kan benyttes ved oppsett for automatisk styring med sensorer eller ferdige scener for nøyaktig styring.

Les mer i brosjyren om HDL Buspro rullgardinmotorer

Styring av 3. parts løsninger

Hvis du allerede har valgt motorisert gardinstyring fra annen leverandør, kan du med hjelp av en HDL gardinkontroller koble det til ditt HDL-anlegg for integrert styring.

En HDL gardinkontroller kan styre to sett gardiner, persienner, lerret, prosjektorheiser og andre motorer med to retninger.

Den kan i praksis erstatter to manuelle bryterknapper (opp/ned, åpne/lukke eller fram/tilbake) og gjør det mulig å styre dette fra kun én knapp.

For en trådløs løsning benyttes HDL Buspro Wirelss 1 kanals gardinkontroller, som erstatning for en manuell «opp/ned bryter».

Modulene er ikke nødvendig for styring av HDL gardin- eller rullegardinmotorer, som allerede har innebygde kontrollere.

Automatisk styring av gardiner gir deg perfekt komfort!

Annet relevant:

> Info og priser for HDL Buspro gardinmotor
> Info og priser for HDL Buspro Wireless gardinmotor

Kategorier
Lagre handlekurv