Til nettbutikken >

Nytt bryterpanel – Granite

Granite er et bryterpanel som passer perfekt i de fleste hjem, med et flott moderne design med metall og glass.

Fra Granite kan du styre mange funksjoner, som lys, gardiner, scener, osv. Panelet har også innebygd temperaturføler, som kan brukes til å kontrollere temperaturen i rommet.

Trykk lett i et av hjørnene for å utføre en funksjon som å slå av og på lyset eller hold knappen inne for dimming. Skal du styre gardiner, kan en og samme knapp ha flere funksjoner, som f.eks. et trykk for å åpne/lukke og dobbelttrykk for å stoppe dem der du måtte ønske det.

Granite panelet er enkelt og intuitivt å bruke for hele familien, spesielt ettersom symboler eller tekst kan graveres på glasset. Vi har et stort utvalg symboler du kan velge fra, eller du kan lag dine egne.

For å gjøre panelet enda mer unikt leveres det i 3 forskjellige farger. Velg mellom: Artic Silver, Spacy Gray og Rosen Gold.

Indikatorene i hjørnene av Granite paneler har RGB-lys, som betyr at du kan velge hvilken farge som skal vises ved forskjellige status. Bak glasset på midten av panelet er det også RGB-lys, noe som gjør at graverte symboler (eller tekst) lyser i den fargen du har valgt.

Lysstyrken bestemmer du også selv,  og kan være fast eller f.eks. endres avhengig av hvor mye lys det er i rommet eller tid på døgnet.

For mer informasjon:

– Video av Granite panelet
– Priser og teknisk info i vår nettbutikk
 Muligheter med HDL Smarthus

Kategorier
Lagre handlekurv