Til nettbutikken >

Liten smart trådløs sensor

Trådløs smart sensor med batteri

Enklere blir det ikke! Liten og nett, med lang rekkevidde og uten kabler passer den inn i de fleste hjem. Kan monteres i tak eller på vegg på 1-2-3, med to-sidig tape eller en skrue. Med tre typer sensorer og logikkfunksjon er den parat til å benyttes til mange viktige oppgaver.

Bevegelsessensoren registrerer bevegelse i rommet og vil skru lyset av og på  automatisk. Med den innebygde lyssensoren (lux-måler) kan det i tillegg bestemmes at lyset bare skal slå seg på dersom lyset i rommet er under et visst nivå, f.eks. 50 lux.

Sensoren er stillbar og kan snus og vris i alle retninger for optimal dekning. Med god rekkevidde (opp til 6 meter) er det ikke mye som vil unnslippe dens våkne øye.

Aktiv bruk av sensorer er en av de meste effektive måtene å redusere strømforbruket på. Selv i rom som allerede har brytere montert, er det smart med en sensor som sørger for at lyset uansett slukkes.

Både de trådløse sensorene og våre andre trådløse produkter kan kombineres med HDL kablete løsninger for maksimal fleksibilitet. Hvis du har en kablet løsning, men har glemt en sensor eller en bryter, løses dette enkelt med trådløse komponenter.

For mer info om sensoren og pris, se her 

Kategorier
Lagre handlekurv