Enkel styring

– for alle typer av LED belysning

Alt for helt enkel styring

Hos oss finner du også et stort utvalg smarte enkle styringløsninger, som er perfekt når du kun ønsker å styre LED belysing på en enkel og grei måte.

La oss hjelpe deg i gang!

Få full kontroll

Du kan få enkel styring med elegante trådløse brytere eller fra pene små fjernkontroller – eller hva med å styre fra en oversiktlig app på din mobil.

Vi har løsninger for:

  • Alle varianter av smarthusstyring
  • Styring fra vanlige brytere og dimmere
  • Trådløs styring
  • DALI, DMX, 0-10V, etc. 

Vi tar design på alvor og tilbyr derfor flotte brytere og paneler som er elegante, enkle å bruke, selvforklarende og oversiktlige.

Vi tilbyr en rekke trådløse styringsløsninger, se vår nettbutikk for de mange modellene, variantene og fargene som tar høyde for enhver smak og behov.

Hva skal du velge?

Vi har mange års erfaring med alle typer smarthusløsninger og har høy kompetanse innen kjente standarder i markedet. Dette gjør at vi kan bistå deg i ditt prosjekt, så du er sikret et optimalt resultat.

La oss sammen sette opp en løsning slik at du får det riktig med en gang. Det er ingen grunn til å nøle – spør oss om råd!

Spesielle ønsker

Vi har styringsløsninger uansett om belysningen skal styres med 230 V, tråsløst, DALI, DMX eller 0-10V.

Med vår lange erfaring med alle standardene på markedet kan vi hjelpe deg med å sette sammen en mest mulig effektiv løsning for ditt prosjekt.

Har vi ikke akkurat de komponentene du trenger, kan vi i mange tilfeller skaffe dem eller i det minste bistå deg med å finne de riktige. Kontakt oss idag!

Interessert eller har noen spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Fortell oss om ditt prosjekt!

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY