Produktnummer: HDL-MP4C.48-R Kategori: , Stikkord:

Granite Bryter med 4 knapper Rose Gold

Aluminiums ramme. Brukes til å styre bl.a. lys, gardiner og scener. LED bakgrunsbelysning og indikator med mulighet for å bestille custom ikoner. Kommer i tre farger (Rose gold, Space grey og Silver). Trenger HDL-MPLPI.48-A Bakboks!

Handle enkelt med PayPal
Rask, sikker og enkel betaling
Mer informasjon

Beskrivelse

HDL Buspro Granite multifunsjonspanel med 4 knapper, som kan settes opp til å styre det du måtte ønske, som lys, gardiner, scener, osv. Sparer kabling og veggplass ved å kombinere mange funksjoner i ett og samme smarte bryterpanel!

Panelet har metall og glass i front, og du velger selv hvilken farge og intensitet på lyset i diodene på panelet. Ved gravering kan du også velge hvilken farge symbolene/teksten skal ha.

Innebygget temperaturføler gjør det enkelt å styre temperaturen på rommet, som en del av din smarthusløsning.

Panelet er bestillingsvare og levers i tre farger: Artic Silver, Rose Gold og Space Gray.

Leveringstid ca 4-6 uker (etter godkjent forslag ved gravering).

Produsent

HDL

HDL Automation er et globalt selskap som utvikler og produserer bygningsautomatiseringsprodukter og profesjonelt scenelysutstyr. HDL-kontorer finnes i over 100 land, og har en virkelig verdensomspennende tilstedeværelse. Løsningene levert av HDL faller inn i fire forskjellige kategorier:
  • HDL Buspro - kablet system
  • HDL Buspro Wirelsess - trådløst system
  • HDL KNX - for profesjonelle
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system - Profesjonellet scenelys utstyr
HDL produkter og løsninger bidrar til energibesparelser og gir sentralisert kontroll, komfort, bekvemmelighet, og ikke minst økt sikkerhet til kunder over hele verden.
Relaterte produkter