For deg som elsker musikk!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

CasaTunes – et IP-basert multiroms lydanlegg med uovertruffen lydkvalitet.

Lytt til samme musikk i flere rom eller forskjellig musikk i de enkelte rom fra innbyggingshøyttalere, dine vanlige høyttalere og/eller trådløse AirPlay høyttalere.

Hør på musikken du måtte ønske, alt enkelt betjent fra en app og/eller fra CasaTunes egne paneler på veggen.

CasaTunes kan benyttes som et eget anlegg eller som en fullstendig integrert del av ditt HDL smarthus. I et HDL smarthus kan du styre anlegget fra HDL’s DLP-brytere (nyere enn 2013), DLP Touch og Enviro-paneler.  Les om integrasjonen med HDL på CasaTunes sine sider

Strøm musikk fra Spotify, Tidal og tusenvis av internett radiokanaler (inkludert norske kanaler). Velg spillelister fra din egen MP3 samling eller musikk fra din smarttelefon. Du har frihet til å spille det du vil, hvor du vil!

Noen høydepunkter:

  • Strøm musikk fra 1 til 24 kilder direkte til 4 til 44 rom
  • Kan kobles både til kablete høyttalere (f.eks. dine eksisterende) i tillegg til trådløse Apple AirPlay høyttalere
  • Enkelt å sette opp mot strømmetjenester
  • Sømløs integrasjon med en rekke av HDL bryterpaneler
  • Strøm musikk direkte fra musikk app fra en eller flere iOS enheter
  • Spill forskjellig musikk i hvert rom eller samme overalt
  • Ha hele din musikksamling lett tilgjengelig på musikkserveren
  • Tidsfunksjon som lar deg sovne/våkne til musikk

Anlegget er enkelt å sette opp og det følger med en god bruksanvisning. Serveren kobles til forsterkeren med kabler med fargekoder og høyttalerne kobles til forsterkeren.

Støtte for AirPlay er innebygd, så du kan bruke alle høyttalere med Airplay eller benytt Apple Airport Express for å trådløst koble til dine eksisterende høyttalere.

Skulle du ønske å knytte til et eller to rom med kablete høyttalere, benyttes den lille, men kraftfulle forsterkeren CT-DTA-1. Volum, bass, diskant og antall rom du ønsker å spille musikken i ordner du kjapt på appen.

Konfigurasjonen av anlegget gjøres på få minutter på CasaTunes nettside og det er lett å sett opp mot strømmetjenester. Du bestemmer hva rommene skal hete og du laster inn Spotify og andre musikkkilder du vil ha. App lastes ned på Google Play eller App Store – og du er klar!

Den lille og nette serveren CT1 kan spille av 1 strøm samtidig både på AV-forsterkeren din og i 3 forskjellige rom gjennom AirPlay høyttalere.

Det er ikke nødvendig med forsterkerbokser i de enkelte rommene. Enklest er det å plassere server og forsterker et sentralt sted og trekke kabler frem til høyttalerne i de enkelte rommene. Hvis du ikke vil eller kan trekke kabel, benyttes trådløse AirPlay høyttalere eller trådløse høyttalere i noen rom og kablete i andre. Her har du full fleksibilitet.

Hvis du allerede har et ferdig HDL-anlegg installert,  kan du ettermontere CasaTunes og koble de opp mot HDL-bryterne.

CasaTunes gir deg en utrolig fleksibilitet kombinert med den beste musikk-kvaliteten!

Se nettbuikken for CasaTunes løsninger og priser 

Sett sammen ditt multiroms lydanlegg selv, eller kontakt oss så hjelper vi deg!